Hol volt, hol nem volt …

10 wallmee fal mintás festő henger nyomtatás matrica stencil

… Hol volt, hol nem volt, de biztos, hogy volt néhány mesterember, akik mintás festőhengereket készítettek. Akkoriban ez volt a divat, ez volt a lehetőség a falak díszítésére, a lakások szebbé tételére …

Változtak az idők, a mészfestékek helyére modern, diszperziós, műanyag alapú festékek jöttek, a hengerminták helyett tapéták lettek, a mesterek visszavonultak, a hengerek a sufniba kerültek.

Azután teltek az évek, jobb és jobb, új díszítő módszerek is születtek, és újra kezdett divatba jönni az igényes, dekoratív lakás, a szép fal, a különleges megoldás. Néhány belsőépítész, és kísérletező kedvű amatőr rátalált a kamrában a régi festőhengerre, kipróbálták, és tetszett nekik az eredmény. A mai világnak megfelelően, lefényképezték, feltették, és a blogjukban meg is írták.

Az idők, a divatok, és az emberek is változnak, és talán így is van ez jól. A mesterek helyére új emberek lépnek, akik tovább viszik azt amit ők tudtak, és hozzá is adnak új értékeket. Ma megint felfedezhetjük ezt a falfestési technikát, de immár jobb fetékekkel, változatosabb, kreatívabb megoldásokkal, különleges hatásokkal. Falakra, és nem csak falakra.

Rengeteg különféle mintából lehet választani, és kreatív lehetőségből kinek-kinek a személyisége, a stílusa szerint. Aki pedig szeretné a saját megálmodott mintáját megvalósítani, a tárgyain, falain látni, annak is tudunk segíteni, mert az önállóan, vagy közösen megrajzolt, saját, egyedi mintáját is elkészítjük neki.

Szeretnénk igazi, élettel teli fúrumot teremteni, ahol helye van a beszélgetésnek, a falfestéssel, a festőhengerrel való díszítéssel, a lakás kreatív dekorálásával kapcsolatos ötleteknek, tapasztalatoknak, kérdéseknek, és az elkészült munkákról szóló írásoknak és képeknek. Mindenkinek, aki ebben csinál valamit, szobafestőknek, dekoratőröknek, tervezőknek, grafikusoknak, és persze a lelkes amatőröknek. A dolgozóknak, a kísérletezőknek, a játékosoknak.